Voor de particuliere privé was en droogkuis staan we elke week klaar in onze eigen winkels en via onze wasserij depots. Hier kunt u uw was of droogkuis achterlaten en dan zorgen wij dat het perfect gewassen en indien nodig gestreken wordt. We kunnen ook enkel strijken voor u. Heeft u speciale wensen of speciale textielen, neem dan even contact met ons op of neem een kijkje bij de pagina speciale reiniging.

 

Wasserij depots voor Particulieren in Vlaanderen

De particuliere was wordt per stuk of bij grotere hoeveelheden (>2kg) per kilogram aangerekend. We zorgen ervoor dat er een diepe reiniging wordt gedaan met zorg voor behoud van kleur en kwaliteit van uw textiel en met zorg voor het milieu. Zo verbruiken wij aanzienlijk minder water en chemicalien dan u bij uw thuis zou doen voor hetzelfde wasje! . De afwerking is van kast klaar tot droge was. U kan uw was afleveren en ophalen in onze winkels of depots maar u kan ook kiezen voor thuislevering. Onze chauffeur komt dan gewoon bij u langs.

Als extra’s doen wij donsdekens, gordijnen, kussens,
waterbedovertrekken en zetelovertrekken.

droogkuis

Wasserij regio

In onze wasserij in regio Herselt werken wij met de meest geavanceerde afwerkingsmachines en bieden wij een uitmuntende strijkkwaliteit aan. De modernste en meest ecologische wasprogramma’s zorgen voor een onberispelijke zuiverheid en hygiëne. Daarbij wordt de langste levensduur van uw textiel continu gegarandeerd.

BEL: +32 (0)14 – 54 50 54
We bezorgen bij u aan huis!

Strijkdienst In Vlaanderen

Wie bieden voor particulieren ook een strijkservice aan. We zorgen altijd voor de beste kwaliteit, een snelle levering, handig en gebruiksvriendelijk

Wasserij strijkservice particulier

Droogkuis in Vlaanderen

Met 50 jaar ervaring in droogkuis hebben we onszelf ondertussen opgewerkt tot een gevestigde waarde in droogkuis in regio Herselt. U kunt dagelijkst terecht in een van onze 3 eigen winkels of onze 35 afhaalpunten voor al uw was en droogkuis. Kwaliteit en topservice zijn garant.
Ontdek het zelf.

Droogkuis
Particulier wasserij

Kwaliteit & service

Met ons uiterst gekwalificeerd personeel en onze ultramoderne machines zorgen wij voor de beste service. Onze machines gebruiken een vezelvriendelijke behandeling en zorgen ervoor dat uw textiel weer als nieuw is.

Wij bieden u een fijne afwerking, grondig opgeleid personeel en een flexibele service.
Wij doen delicate kleding, bovenkleding, gordijnen en draperie, wol, ceremoniekleding en interieur textiel.

Heeft u een speciale wens of vraag?
Wij zoeken graag naar oplossingen op uw maat.