Bedrijfskleding wassen en herstellen in Vlaanderen

Goede bedrijfskleding is vaak de belangrijkste reden dat mensen u herkennen. Of het nu gaat om een vuilnisman, de brandweer, een dokterszaak of een zelfstandige ondernemer. U wilt dat mensen u herkennen als u op de weg bent, aan het werk bent etc. Bedrijfskleding laten wassen is daarom zeer belangrijk.

Bedrijfskleding en de mensen laten zien wat u voor bedrijf bent. Het moet dus altijd schoon zijn en er goed uitzien. Bij onze wasserij zorgen we ervoor dat uw bedrijfskleding niet alleen wordt gewassen en gestreken maar ook dat er dingen worden hersteld of vervangen mocht dit nodig zijn. We zorgen ook voor eventuele emblemen of logos die we voor u op de gewenste kledij voorzien.

Man wast bedrijfskleding

Uw bedrijfskleding weer net als nieuw

Dankzij het speciale was proces blijft alle kleding er net zo goed uitzien als de dag dat het werd aangekocht. Na iedere wasbeurt controleren wij de kwaliteit, zodat jij er zeker van kunt zijn dat de medewerkers altijd beschikken over veilige en schone bedrijfskleding. Om het werk volledig uit handen te kunnen nemen beschikken wij over de service om langs uw werkplek te komen om de vervuilde kledingstukken op te halen en eventueel te verwisselen voor de nieuwe schone exemplaren. Zo halen wij de totale zorg van het schoonmaken van de bedrijfskleding bij u weg en kan u zich focussen op uw kerntaken

Wasserij Belgie

Beschermende functies

Het behouden van beschermende functies tijdens het wassen van bedrijfskleding

Bij bepaalde beroepen is er sprake van beschermende kleding. Denk bijvoorbeeld aan de brandweer, wegenbouw, reddingswerkers etc. Deze kleding heeft het doel om de mensen te beschermen tegen de aan het beroep verbonden gevaren. Dit moet natuurlijk zo blijven en wij bij wasserij De Ster zorgen ervoor dat daar geen schade aan komt.

In onze geavanceerde wasserij zorgen wij ervoor dat er na de behandelingen van de vervuilde bedrijfskleding geen afbreuk is van de bijzondere beschermende functies van de kledij. Het is een uitermate belangrijke taak dat elke wasserij ervoor zorgt dat dit zo blijft. Bij ons bent u aan het goede adres. Voor meer vragen of mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen